
Duurzaam in de horeca
- Home
- Duurzaamheid in de horeca
In onze horeca…
…werken we met duurzame producten
In samenwerking met een aantal lokale ondernemers zijn er heerlijke en duurzame producten waar wij mee werken in onze keuken. Zo voorziet Aspergeboerderij Het Nijenhuis ons van verse asperges en aardbeien in het seizoen, gebruiken we eieren van Bouma, hebben we het brood van Bakkerij van der Most en hebben we het lekkerste (boeren)- ijs van Hoeve Bosman! Verschillende soorten fruit? Oh ja, daar zorgt Tuinderij Ernie van der Kolk voor en onze heerlijke vruchtensappen zijn natuurlijk van Schulp, daarvan zijn zelfs biologische varianten verkrijgbaar, net zoals onze heerlijke biologische wijnen. Daarnaast wordt het koffiedik gescheiden en afgevoerd (o.a. voor het kweken van oesterzwammen), is er gratis kraanwater verkrijgbaar bij ons én worden er geen bonnen meer uitgedraaid in onze keuken!
